Thursday, 25.5.2023

Tule meille projektipäälliköksi tai projekti-insinööriksi

Etsimme nyt PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ TAI PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ teollisuuden ilmalaitetoimitusprojekteihimme, joiden avulla asiakkaamme pienentävät hiilijalanjälkeään.

TM Systems® on johtava teollisuuden ilma-, kuivaus- ja päästöjenhallintajärjestelmien kehittäjä ja toimittaja. Toimitamme maailmanlaajuisesti energiaa säästävää ja kasvihuonepäästöjä poistavaa teknologiaa asiakkaillemme paperi- ja selluteollisuuden, mekaanisen puuteollisuuden, bioenergian sekä kaivos-, metalli- elintarvike- ja kierrätysteollisuuden aloilla. Edistyneen teknologiamme avulla teemme teollisista kuivausprosesseista CO2-negatiivisia ja muunnamme teollisuuden sivuvirtoja uudelleenkäytettävään muotoon. Odotamme konserniimme kuluvalle ja tuleville vuosille huomattavaa kasvua. Henkilöstön määrä konsernissamme on yhteensä noin 70 henkeä. Konsernin emoyhtiö TM System Finland Oy sijaitsee Turussa. Lisätietoja: www.tmsystems.com.

Projektipäällikkönä vastaat kansainvälisten toimitusprojektien johtamisesta, ohjauksesta ja hankintatoiminnasta vaihdellen yksittäisestä laitetoimituksesta aina kokonaistoimituksiin saakka. Projekti-insinöörinä tehtäväsi on toimia projektipäällikön työparina ja saat kasvaa rauhassa vaativampiin projektipäällikön tehtäviin.

Projektipäällikkönä vastaat projektistasi kokonaisuudessaan ja hoidat sen aikaista asiakkuutta. Vastaat projektin aikataulusta ja taloudesta. Tilanteiden mukaan saatat osallistua myös työmaatehtäviin ja pääset näin syventämään teknistä ja tuoteosaamistasi. Projektien koot vaihtelevat sadoista tuhansista miljooniin euroihin, ja niiden kesto vaihtelee muutamasta kuukaudesta 1,5 vuoteen.

Työsi on sopivan hektistä, mutta me huolehdimme siitä, että projektisi kulkevat eri työstövaiheissa. Et siis joudu loputtomasti repeämään paikasta toiseen. Meille on tärkeää, että teemme asiat kerralla oikein, ja siihen menestyksemme ja asiakkaan luottamus myös perustuu.

Projekti-insinöörinä pääset näkemään projekteja ja niiden eri vaiheita laidasta laitaan. Työn sisältö on vaihtelevaa ja monipuolista, sillä avustat projektipäälliköitä useissa eri projekteissa. Tuet heitä hankinnoissa, dokumentaatiossa, valmistuksen valvonnassa ja alihankintaverkoston kehittämisessä. Tilanteiden mukaan saatat osallistua myös työmaatehtäviin ja pääset näin syventämään teknistä ja tuoteosaamistasi.

Sinun ei vielä tarvitse kantaa päävastuuta projektien toteutumisesta, vaan saat käytännön kautta oppia hyviä toimintatapoja kokeneilta kollegoilta. Omaksut ideoita siitä, miten asiat on hyvä toteuttaa ja arvostamme, että kerrot rohkeasti myös omat näkemyksesi projektien työtavoista. Roolissasi toimit linkkinä eri organisaation osien välillä ja näet projektien kokonaiskuvan. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden rakentaa urapolkuasi projektipäällikön tehtävään.

 Näillä taidoilla menestyt:

  • Tekninen tausta ja osaaminen, osaat esimerkiksi lukea suunnittelukuvia
  • Projektipäälliköltä edellytetään aiempaa kokemusta projektien läpiviennistä
  • Taustasi voi olla miltä tahansa teollisuuden toimialalta, etua on, jos sinulla on osaamista projekteista ohutlevy- ja teräsrakenteiden tai energia- ja lämpötekniikan aloilta
  • Ymmärrät rahan päälle ja olet kiinnostunut budjetoinnista
  • Hyvät vuorovaikutustaidot ja taitoa saada asiat sujumaan eri intressitahojen kanssa
  • Käytännön kielitaito englanniksi ja riittävä suomen kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • Valmius liikkua maailmalla
  • Itsenäinen toimintakyky, taito priorisoida ja tehdä päätöksiä
  • Kokonaisuuksien hallinta
  • Kyky reagoida nopeasti ja sopeutua eri tilanteiden vaatimuksiin

Haluamme kuulla sinusta! Katso video ja näet, millaista meillä on olla töissä. Voit jutella tehtävästä lisää VP Jani Korvelan kanssa (ma 29.5. klo 14-15, pe 2.6. klo 9-10 tai to 8.6. klo 14-15, +358 2 419 5500) tai yhteistyökumppanimme HRS Advisorsin Essi Karvosen kanssa (040 557 8117). Jätä hakemuksesi ja CV viimeistään 18.6. hakulomakkeen kautta. Haastattelemme hakijat viikolla 26.

Back to news